1/14
WILDFORSTERWEG 17-116 TE PUTTEN

 

Aantal kamers: 3

​Aantal slaapkamers: 2

Oppervlakte woning: 60m²

Oppervlakte perceel: 265m²

Soort grond: eigen grond

Bouwjaar: 1995

Staat van onderhoud: goed

 

Park: Reewold

Parkkosten: ca. € 850,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 55.000,- KOSTEN KOPER

OMSCHRIJVING

Midden op de Veluwe tussen Putten en Garderen vindt u het rustig en landelijk gelegen park Reewold. Op dit park mogen wij u dit goed onderhouden redcedar L-chalet met tuinhuis te koop aanbieden op 265m² eigen grond.

 

INDELING

Entree met toegang tot de eerste slaapkamer met inbouwkast, de badkamer met douchecabine, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. Voorts de tweede slaapkamer welke ook voorzien is van een inbouwkast. Vanuit de ruime woonkamer bereikt u via twee openslaande deuren het besloten terras. De open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

 

ALGEMENE INFO

Het chalet is volledig geïsoleerd, voorzien van veiligheidssloten en wordt verwarmd door middel van centrale verwarming.

 

TUIN

Rondom dit recreatiechalet bevindt zich de besloten aangelegde tuin met veel groen, een tuinhuis, terras, vijver en parkeergelegenheid voor uw auto.

 

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u dit recreatiechalet eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede huis.