1/12
PARALLELWEG 26-145 TE HIERDEN

 

Aantal kamers: 3

​Aantal slaapkamers: 2

Oppervlakte woning: 50m²

Oppervlakte perceel: 810m²

Soort grond: eigen grond

Bouwjaar: 1970

Staat van onderhoud: degelijk maar gedateerd

 

Park: Onze Woudstee

Parkkosten: ca. € 250,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 79.000,- KOSTEN KOPER

OMSCHRIJVING

Op het bosrijke bungalowpark De Woudstee, aan de rand van het gezellige vissersstadje Harderwijk, vindt u deze oerdegelijke houten recreatiebungalow met berging en carport te koop op een uniek bosperceel van 810m² eigen grond.

 

INDELING

Entree, badkamertje met toilet, douche en wastafel. Ruime woonkamer met zitgedeelte en aparte eethoek. Eenvoudige keuken met toegang tot het overdekte terras. Verder beschikt deze recreatiewoning over twee comfortabele slaapkamers.

 

ALEMENE INFO

Het geheel is eenvoudig en gedateerd maar bovenal oerdegelijk. Voor iemand die een beetje handig is, is het een koud kunstje om hier een echt buitenhuis van te maken. Ook voor nieuwbouw biedt dit grote perceel voldoende mogelijkheden. De ligging is ideaal voor liefhebbers van een rustige en natuurlijke omgeving en de enorme bostuin is nagenoeg onderhoudsvrij. De volgroeide beplanting biedt u optimale privacy. De woning wordt verwarmd middels een gaskachel en de geiser voorziet u van warm water.

 

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u dit recreatiewoning eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede huis.