1/19
LOOWEG 10-3 TE ERMELO

 

Aantal kamers: 3

​Aantal slaapkamers: 2

Oppervlakte woning: 42m²

Oppervlakte perceel: 275m²

Soort grond: erfpacht grond

Bouwjaar: 1970

Staat van onderhoud: redelijk tot goed

 

Park: Sneeuwwitje

Parkkosten: ca. € 2.146,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 115.000,- KOSTEN KOPER

PERMANENTE BEWONING TOEGESTAAN

 

OMSCHRIJVING

Aan de rand van het gezellige dorpje Ermelo, ligt het kleinschalige en kindvriendelijke parkje “Sneeuwwitje”. Op dit bosrijke parkje vindt u deze degelijke en buitengewoon gezellige recreatiebungalow op 275m² erfpacht grond. Verder vindt u er ook nog een zwembad en twee speeltuintjes.

 

LIGGING

Door de goede ligging ten opzichte van Ermelo, Harderwijk en de uitvalswegen is deze bungalow zeer geschikt voor liefhebbers van rust, vrijheid, privacy en bereikbaarheid. Zowel het centrum van Ermelo als ook het Veluwe Randmeer bereikt u met de fiets binnen 10 minuten.

 

INDELING

Hal met garderobe en bergruimte. Woonkamer met leuke voorkamer, welke ook als een grote slaapkamer ingericht kan worden. Open keuken met diverse inbouwapparatuur en bijkeukentje waarin zich tevens de wasmachine aansluiting bevindt. Ouderslaapkamer en niet te vergeten de fraaie badkamer met wastafelmeubel toilet en vaste douchehoek. 

 

STAAT VAN ONDERHOUD

Het huisje is netjes onderhouden, goed geïsoleerd en wordt verwarmd door een HR combiketel van ATAG. 

 

TUIN

In de onderhoudsarme bostuin met riant terras en veel volgroeide beplanting kunt u heerlijk genieten van alle wenselijke rust. De auto kunt u parkeren bij de woning.

 

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u deze recreatiewoning eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede huis.