1/19
LOOWEG 10-10 TE ERMELO

 

Aantal kamers: 3

​Aantal slaapkamers: 2

Oppervlakte woning: 40m²

Oppervlakte perceel: 330m²

Soort grond: erfpacht grond

Bouwjaar: 1975

Staat van onderhoud: redelijk tot goed

 

Park: Sneeuwwitje

Parkkosten: ca. € 1.800,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 47.500,- KOSTEN KOPER

OMSCHRIJVING

Aan de rand van het gezellige dorpje Ermelo, ligt het kleinschalige en kindvriendelijke parkje “Sneeuwwitje”. Op dit bosrijke parkje vindt u deze eenvoudige maar degelijke recreatiebungalow te koop op 330m² erfpacht grond. Verder vindt u er ook nog een zwembad en twee speeltuintjes.

 

LIGGING

Door de goede ligging ten opzichte van Ermelo, Harderwijk en de uitvalswegen is deze bungalow zeer geschikt voor liefhebbers van rust, vrijheid, privacy en bereikbaarheid. Zowel het centrum van Ermelo als ook het Veluwe Randmeer bereikt u met de fiets binnen 10 minuten.

 

INDELING

Via de voordeur stapt u binnen in de knusse woonkamer met open keuken. De bijkeuken, de twee comfortabele slaapkamers en de doucheruimte met toilet bereikt u allen vanuit het centrale woongedeelte.

 

STAAT VAN ONDERHOUD

Het huisje is goed onderhouden en wordt verwarmd door een zware gaskachel en de geiser zorgt voor het warme water. Ook in de winter kunt u hier volop genieten van uw welverdiende vrije tijd.

 

TUIN

In de onderhoudsarme bostuin met gazon, terras en veel volgroeide beplanting kunt u heerlijk genieten van alle wenselijke rust. De auto kunt u parkeren bij de entree van dit besloten parkje.

 

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u deze recreatiewoning eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede huis.