1/12
HORSTERWG 165-3 TE ERMELO

 

Aantal kamers: 3

​Aantal slaapkamers: 2

Oppervlakte woning: 66m²

Oppervlakte perceel: 705m²

Soort grond: eigen grond

Bouwjaar: 1975

Staat van onderhoud: redelijk

 

Park: Alco

Parkkosten: ca. € 250,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 109.000,- KOSTEN KOPER

OMSCHRIJVING

Houdt u van veel rust, privacy en een buitengewoon natuurlijke omgeving dan moet beslist eens komen kijken!Ligging:Op het kleinschalige bungalowparkje “Alco”, op 10 minuten fietsen van het gezellige dorpje Ermelo, mogen wij u deze hardhouten recreatiebungalow met tuinhuisje aanbieden op een besloten perceel van 705m² eigen grond.

 

INDELING

Entree, sfeervolle woonkamer met open keuken, eethoek en rustieke houten delen vloer. De hoekopgestelde keuken is voorzien van een vaatwasser, koel/vriezer en natuurlijk een gaskookplaat met afzuiger. Voorts een ruime ouderslaapkamer met wastafelmeubel, een tweede slaapkamer en niet te vergeten de badkamer met toilet en douche

 

STAAT VAN ONDERHOUD

Zowel de woning als de fraai aangelegde tuin zijn redeklijk onderhouden. Daarbij is de woning is geïsoleerd en voorzien van een c.v.-comiketel.

 

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u deze recreatiewoning eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede huis.