1/11
BOSLAAN 2-37 TE HARDERWIJK

 

Aantal kamers: 3

​Aantal slaapkamers: 2

Oppervlakte woning: 66m²

Oppervlakte perceel: 309m²

Soort grond: eigen grond

Bouwjaar: 1993

Staat van onderhoud: goed

 

Park: Het Verscholen Dorp

Parkkosten: ca. € 1.250,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 119.500,- KOSTEN KOPER

OMSCHRIJVING

Nabij het pittoreske vissersstadje Harderwijk en omgeven door bos, vindt u het mooi gelegen recreatiepark “Het Verscholen Dorp”. Op dit goed verzorgde park, compleet met zwembad, tennisbaan, speeltuintje, wasserette en croissanterie mogen wij u bovenstaand chalet te koop aanbieden.

 

INDELING

Bij binnenkomst vindt u aan de rechterkant de ouderslaapkamer. De naastgelegen badkamer, eveneens te bereiken vanuit de hal, beschikt over een fraai wastafelmeubel, een douche, een toilet en tevens de aansluiting voor de wasmachine en droger. Voorts treft u de gezellige woonkamer met een houtkachel en dankzij de grote schuifpui heeft u vanuit de woonkamer een goede blik op de mooi aangelegde tuin. De sfeervolle keuken is voorzien van een gaskookplaat met afzuigkap, een koelkast met een vriesvak en een losse vaatwasser.

 

ALGEMENE INFO

Het chalet is volledig geïsoleerd en wordt verwarmd middels een c.v.- combiketel.

 

TUIN

De tuin is speels aangelegd met bestrating, grind en diverse beplanting. Fietsen en tuinspullen kunt u opbergen in het praktische tuinhuis. Het perceel beschikt voorts over een carport met bergruimte.

 

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u dit recreatiechalet eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede huis.