1/20
OUDE GARDERENSEWEG 18-23 TE PUTTEN

 

Aantal kamers: 2

​Aantal slaapkamers: 2

Oppervlakte woning: 66²

Oppervlakte perceel: 281m²

Soort grond: erfpacht grond

Bouwjaar: 1998

Staat van onderhoud: goed

 

Park: Parc Royal

Parkkosten: ca. € 2.400,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 129.000,- KOSTEN KOPER

OMSCHRIJVING

Op een stijlvol en heerlijk rustig parkje aan de rand van het bosrijke Putten, mogen wij u dit Veluwse recreatieboerderijtje te koop aanbieden, gelegen op een goed gesitueerd erfpachtperceel van 281m² lopende t/m 22 juni 2097.

 

INDELING

In dit gezellige vakantieboerderijtje vindt u een ruime woonkamer met praktische open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer bereikt u via openslaande deuren het grote zonneterras. Het plafond in de woonkamer is doorgetrokken tot onder het dak waardoor een zeer ruimtelijk effect is verkregen. Voorts twee comfortabele slaapkamers, badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en aansluitingen voor wasmachine en droger. Apart toilet en inpandige berging waar zich de cv-ketelbevindt.

 

ALGEMENE INFO

De woning is perfect onderhouden en wordt verwarmd door middel van een combiketel met centrale verwarming. Mede door het rietgedekte dak en de dubbele beglazing is deze woning uitstekend geïsoleerd.

 

TUIN

Ook de tuin is prachtig aangelegd en altijd goed onderhouden. Mede door de zonnige ligging en hoge haagbeplanting heeft u optimale privacy.Dit buitengwoon leuke Veluwse boerderijtje is ook interessant als investering omdat u deze het gehele jaar recreatief kunt verhuren.

 

VRAGEN..?

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u deze recreatiewoning eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede huis.