1/19
OUDE GARDERENSEWEG 18-14 TE PUTTEN

 

Aantal kamers: 3

​Aantal slaapkamers: 2

Oppervlakte woning: 66²

Oppervlakte perceel: 225m²

Soort grond: erfpacht grond

Bouwjaar: 1998

Staat van onderhoud: goed

 

Park: Parc Royal

Parkkosten: ca. € 2.400,- per jaar

 

 

VRAAGPRIJS € 119.500,- KOSTEN KOPER

OMSCHRIJVING

Op een stijlvol en heerlijk rustig parkje aan de rand van het bosrijke Putten, vindt u dit authentieke Veluwse boerderijtje te koop, gelegen op een goed gesitueerd erfpachtperceel van 225m² lopende t/m 18 mei 2098.

 

ONDELING

In dit gezellige vakantieboerderijtje vindt u een ruime woonkamer met praktische open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer bereikt u via openslaande deuren het grote zonneterras. Het plafond in de woonkamer is doorgetrokken tot onder het dak waardoor een zeer ruimtelijk effect is verkregen. Voorts twee comfortabele slaapkamers, badkamer met ligbad, douchecabine, wastafel en apart toilet. In de inpandige berging bevinden zich de cv-ketel en de aansluitingen voor wasmachine endroger.

 

ALGEMENE INFO

De woning is perfect onderhouden en wordt verwarmd door middel van een combiketel met centrale verwarming. Mede door het rietgedekte dak en de dubbele beglazing is deze woning uitstekend geïsoleerd.

 

TUIN

Ook de onderhoudsvriendelijke tuin is prachtig aangelegd en altijd goed onderhouden. Mede door de zonnige ligging en hoge erfafscheiding heeft u optimale privacy.Dit buitengwoon leuke Veluwse boerderijtje is ook interessant als investering omdat u deze het gehele jaar recreatief kunt verhuren.

 

VRAGEN..?

Heeft u aanvullende vragen, of wilt u deze recreatiewoning eens bezichtigen, neem dan vrijblijvend contact op met BestBuymakelaars.nl. De Recreatiemakelaar van de Veluwe. Wij staan te allen tijde voor u klaar en helpen u graag bij uw zoektocht naar uw ideale tweede huis.